Over Mooi

Handgemaakte mutsen

MOOI maakt persoonlijke mutsen en accessoires voor vrouwen die tijdelijk of voor langere periode geen haar hebben en daarom op zoek zijn naar hoofdbedekking. Bijvoorbeeld bij chemokuren of alopecia. De mutsjes zijn bedoeld om je gezicht te sieren en je hoofd te beschermen tegen kou. Tegelijk zijn ze een goede aanvulling op je kleding. Daarom kan je de mutsjes krijgen in basic kleuren en effen stoffen. De mutsen zijn eenvoudig en verfijnd. Door een accessoire toe te voegen, maak je het mutsje passend bij jouw uitstraling.

Ik maak de chemo-mutsjes van MOOI met de hand in mijn eigen kledingatelier TINT. Daarom kan je ze naar eigen wens samenstellen. Er zijn dag– en nachtmutsjes; en je kunt kiezen uit verschillende stoffen, zodat het aansluit bij het jaargetijde. Heb je bijzondere wensen? Vertel het mij en dan zoeken we samen naar de mogelijkheden.

“Het unieke van jou wordt
zichtbaar en dat is mijn
drijfveer.”

Tint Atelier

Tint is het atelier van Tanny Mook. Jou laten stralen is mijn doel. Je bent het waard je mooi te voelen, in welke situatie je ook beland bent. Je bent waardevol en daarom wil ik graag een bijdrage leveren aan je leven. Ik maak in mijn naaiatelier kleding voor vrouwen die in de winkel niet vinden wat ze zoeken. Ieder product is uniek en op maat. Voor de mutsjes ben ik op zoek gegaan naar de wensen van vrouwen, maar ik heb ook goed gekeken naar stoffen die passen bij verschillende huidsoorten. Qua modellen en kleuren weet ik ook zeker dat er voor iedere vrouw wel iets bij zit wat passend is. Ik kijk ernaar uit een mutsje voor je samen te stellen!

Liefs,

Heb je vragen of wil je een maatwerk muts bestellen?
Neem contact op!